HEADER

Oferta sigiliu stoc - plastic
Sigiliu Optima - sigiliu plastic cu inchidere de plastic, lungime…

"Contact online"
20.10.2010

De azi va oferim suport online pe SKYPE user: sigilii …

Detalii


QUANTUM PROTECT reprezintă unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa românească în oferirea de produse şi soluţii menite să descurajeze tentativele de fraudare.

Suntem o companie tânără înfiinţată in 2008, dar echipa noastră are o vastă experienţă în domeniu pe care o punem la dispoziţia clienţilor noştri prin oferirea de consultanţă în alegerea celei mai bune soluţii pentru protejarea afacerii dumneavoastră.

Producem şi comercializăm sigilii de securitate, pungi şi saci securizaţi pentru transport valori, etichete şi benzi adezive securizate, sigilii termocontractibile iar clienţii noştri ne vor recomanda cu siguranţă pentru calitatea si securitatea produselor noastre.

Sigiliile noastre vă oferă un grad de inviolabilitate foarte ridicat şi indiferent de tipul de sigiliu folosit vă oferă urme clare ale încercărilor de fraudare produse pe timpul aplicării lui. Sigiliile oferite de QUANTUM PROTECT au serii unice ce sunt înregistrate în baza noastră de date, neexistând posibilitatea ca un sigiliu cu o anumită serie şi logo să se regăsească printre alte produse comercializate, asigurând astfel confidenţialitatea tuturor proiectelor de securizare. Mai multe detalii legate de sigiliile noastre veţi găsi în pagina de PRODUSE.

Calitatea produselor şi serviciilor noastre sunt garantate de certificatele de management ISO 9001:2000 si ISO 14001:2004.

Vrem să vă sprijinim în alegerea celei mai bune soluţii pentru afacerea dvs. şi pentru aceasta echipa noastră vă stă la dispoziţie 24 ore din 24 cu sfaturi, detalii tehnice şi suport atât în alegerea unui sigiliu, cât şi pe parcursul folosirii unui sigiliu.

Contactaţi-ne cu încredere şi în maxim 12 ore veţi avea un răspuns la solicitările dvs!

© QUANTUM PROTECT. Toate drepturile rezervate | Design si Programare: DATAGRAM